Astroloji Eğitimi Başvurusu

Astroloji EğitimiBaşvurusu, Uzmanlığı Sertifikası

Astroloji eğitimi, son yıllarda giderek merakedilen bir alan olması nedeniyle sertifika programlarımız içerisinde de dahafazla tercih edilmeye başlanmıştır. Bu nedenle yıl içerisinde belirliperiyotlar ile bu alanda uzmanlaşmak isteyen kişilere yönelik eğitim içeriklerisunulmaktadır.

Astroloji eğitimi, hemen her disiplin içerisindekullanılabilen bir eğitim olması nedeniyle herhangi bir mezuniyet şartıbulunmadan astroloji uzmanı olmak mümkün olmaktadır. Yalnızca kurumumuztarafından sunulmakta olan eğitimlerin başarılı bir şekilde tamamlanıp, başarısertifikasının alınması gerekmektedir.

Astroloji Eğitim Programı ModülleriNasıldır?

Astrolojieğitim programı üç seviye olarak ilerlemektedir. Temel seviyede astrolojibilimine dair temel kavramların öğrenilmesi gerçekleşmektedir. Bu aşamatamamlanmadan diğer aşamalara geçilmesi mümkün olmamaktadır.

İkinciseviye ise Astrolojide göstergelerin tespit edilmesi olarak bilinmekle birlikteöğrenilen kavramların uygulanması olarak bilinmektedir. Bu seviye içerisindeuzman tarafından örnek incelemeler yapılarak kursiyere yetkinlik kazandırmakamaçlanmaktadır.

Üçüncüseviye olarak bilinen aşamada ise Astrolojide öngörü yöntemlerinin belirlenmesieğitimi verilmektedir. Astrolojik haritakullanımı üzerinden tahminler yapılabilmesi ile ilgili uzmanlaşmanınalındığı aşama olarak bilinmektedir.

Astroloji Eğitimi Hangi AlanlardaKullanılır?

Astrolojieğitiminin kullanıldığı alanlar, insan ile temas eden hemen her alan olarakbilinmektedir. Özellikle kişilik analizleri, ilişki analizleri gibi konulardahizmet sunmakta olanların astroloji eğitimi ile alanlarında farklılıkoluşturmaları mümkün olmaktadır.

Astrolojieğitimi ile aynı zamanda doğrudan terapi sürecinin de yürütülmesi mümkünolmaktadır. Astroloji haritaları üzerinden başarı durumları, yeni ilişkilerdehangi krizlerle karşılaşıldığı gibi durumların çözümlenmesine yardımcı olduğuiçin oldukça temel bir eğitim olarak verilmektedir.

Kimler Astroloji Uzmanı Olabilir?

Astrolojiuzmanı olmak için gerekli olan tek şart, Astroloji eğitim seviyelerinin herbirini başarı ile tamamladıktan sonra mezuniyet sertifikasının alınması olarakbilinmektedir. Bu sertifikanın alınabilmesi için her seviyede istenen başarıoranının sağlanmış olması gerekmektedir.

Astrolojieğitimleri içerisinde yalnızca tek seviye eğitim alanların uzman olaraknitelendirilmeleri mümkün olmamakta fakat astrolojiye dair geniş bilgileredinerek farklı çalışmalarda kullanabilmektedirler.

Astrolojiuzmanı olmak adına hedef ve kariyer planlamaları olanlar için kurumumuz bünyesindeverilmekte olan Astroloji eğitimineinternet üzerinden kolay bir biçimde kayıt yaptırmaları mümkün olmaktadır.


Blog Katgeorileri

  • Eğitimlerimiz
  • masal terapisi

Yakın Zamanda Gönderilenler

Yoga Eğitmenliği Kursu

06/03/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Yoga eğitmenlik Eğitimi

04/02/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Nlp Nedir Faydaları

04/11/2021 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Altan Altinok . 2021-09-26 12:02:09.847

Numeroloji Eğitimi Fiyatları

. 2020-07-06 01:46:37.643

Eft sertifikalı eğitim programı

Esat Yolgeçer . 10/20/23

Diksiyon Eğitmenliği Kursu

Salim Çavdar . 2021-09-30 13:10:40.603

P4C Eğitimi

Yükleniyor ...

Alışveriş Sepeti

Loading...
WhatsApp SEM Akademi ×
Merhaba, sizlere nasıl yardımcı olabiliriz ?