İlişki koçluğu eğitimi

İlişki Koçluğu Sertifikası

Çiftler arasında ortaya çıkan iletişimsizlik ve uyumsuzluk gibi sorunların aşılması için ilişki koçluğu sertifikası sahibi kişilerin desteğine ihtiyaç duyulmaktadır. İletişimsizlik ve empati kurma becerisinin azalması günümüzde giderek körelen ve ilişkilere de yansıyarak ciddi sorunlara neden olan unsurlar arasında yer alır. İlişkilerde özellikle bu tip unsurların var olması ve yanlış anlaşılmalar yetersiz iletişim nedeniyle şiddetli tartışmalara ve ayrılıklara neden olabiliyor. İlişkinizi nasıl yönetmeniz gerektiği, mutlu ve başarılı bir ilişkinin sırrının neler olduğu konusunda alanında uzman kişilerin telkinleri ve desteklerine ihtiyaç duyulur.

İlişki danışmanı veya koçu olmak için profesyonel eğitim programlarımıza katılarak, birlikteliğin uygun koşullarda sağlanması ve kişilere destek olunması konusunda yapılması gereken uygulamalar hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. İlişki danışmanlığı yaparak çiftlere destek olmak ve ilişkide yaşanan sorunların çözülmesini sağlayabilmek için uzmanlık eğitimlerimize katılabilirsiniz.

İlişki Koçluğu Sertifika Eğitim Programında Neler Var?

Uzman eğitmenler eşliğinde, resmi otoriteler tarafından onaylanmış sertifikaya sahip olabileceğiniz eğitim programı kapsamında birçok farklı unsur dikkate alınır. İlişki danışmanlığı ve koçluğu sertifika eğitim programı kapsamında yer alan tüm unsurlar bilimsel temellere dayandırılarak aktarılmaktadır.

İlişki koçluğu eğitimi alarak kurumumuz aracılığıyla elde edeceğiniz sertifika size birçok konuda beceri ve yetkinlik kazandıracaktır.

·         İlişki koçluğu ve danışmanlığına giriş,

·         İlişkide iletişimi güçlendirme yöntemleri ve iletişim süreci,

·         İlişkide farkındalık kazandırma yöntemleri,

·         Algı süreci, empati kurma, çatışmaları çözme vb.

Konularda temel nitelikler, uygulamalar ile katılımcılara kazandırılmaktadır. Eğitim programlarımıza dahil olarak ilişki koçluğu konusunda profesyonelleşmek için ilk adımı atabilirsiniz.  

İlişki Koçluğu Sertifika Programına Kimler Katılabilir?

İlişki danışmanlığı eğitimi birçok kesimden kişi için uygundur. Eğitim programımıza katılmadan önce eğitimden beklentilerinizin neler olduğu ve eğitim sonrasında etkin biçimde bilgilerinizi paylaşabileceğiniz alanların mevcut olması son derece önemlidir. İlişki koçluğu eğitim programımıza:

·         Profesyonel koçluk hizmetleri sağlayan ve yeni yeterlilik kazanmak isteyenler,

·         Ek uzmanlık almak isteyenler,

·         İlişki danışmanı olarak faaliyet göstermek isteyenler vb. 

Kişiler katılım sağlayarak kendilerini ve yeterliliklerini geliştirerek geniş bir alanda faaliyet gösterebilirler. Çiftler arasında sorunların çözümünde dikkate alınması ve uygulanması gereken tüm metotlar ile teorik temeller eğitim sürecince katılımcıların temel kazanımları arasında yer alacaktır. 

İlişki Koçluğu Sertifika Programı Sonrası Kazanımlar

Eğitim programı kapsamında ilişki koçluğu konusunda çok yönlü bir aktarım sağlanır. İlişkilerde tarafların iletişim becerilerinin artırılmasını sağlamak, ilişkilerde sorunların çözümü için uygulanacak metotlar, aile ile iletişim konuları vb. unsurlar temel olarak danışmanlık eğitimine katılan kişilere kazandırılacak unsurlardır. Eğitim programımıza katılarak ilişki koçluğunun tüm yönleriyle öğrenilmesi ve uzmanlık kazanılması mümkündür. İlişki koçluğu ücreti eğitim niteliğine ve program içeriğine göre değişiklik gösterecektir. Program kapsamında eğitim içeriklerine ve uygulamalara göre katılımcıların elde edecekleri kazanımlar birçok farklı açıdan değerlendirilir.

İlişki Koçluğu Sertifikası Eğitimi Fiyatları

Profesyonel anlamda ilişki koçluğu ve danışmanlık hizmetleri vermek isteyenlerin katılım sağlayabileceği ilişki koçluğu eğitim programımız, ders içeriği ve niteliklerine göre farklı fiyatlandırmalara sahiptir. İlişki danışmanı olarak uzmanlık ve hizmet alanlarına yenilerini eklemek isteyenlerin katılım sağlayarak profesyonellik alanlarını geliştirebileceği eğitim programı kapsamında birçok farklı nitelik katılımcılara kazandırılır.

Uzman eğitmenler tarafından yürütülen sertifika programı kapsamında bu alanda uzmanlık elde etmek isteyenlerin çok yönlü olarak ilişki danışmanlığı konusunda bilgi ve yeterlilik sahibi olması sağlanır. Herhangi bir eğitim programına katılmadan önce ücretlerden ziyade sertifikanın geçerliliği, eğitim niteliği ve kazanımları dikkat alınmalıdır. İlişki koçluğu sertifikası eğitim programımızı tercih ederek bu kazanımları elde edebilirsiniz.

 


Blog Katgeorileri

  • Eğitimlerimiz
  • masal terapisi

Yakın Zamanda Gönderilenler

Yoga Eğitmenliği Kursu

06/03/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Yoga eğitmenlik Eğitimi

04/02/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Nlp Nedir Faydaları

04/11/2021 / Eğitimlerimiz

Detaylar

. 2020-12-30 23:10:52.930

Sarkaç Eğitimi Nedir?

Altan Altinok . 2021-09-25 00:04:57.973

Numeroloji Eğitimi

Oguz Sahin . 2021-01-11 21:47:30.283

Yoga Eğitmenliği Eğitimi

Selin SenkÜr . 2020-08-30 01:13:11.727

Bioenerji Eğitimi Başvurusu

Yükleniyor ...

Alışveriş Sepeti

Loading...
WhatsApp SEM Akademi ×
Merhaba, sizlere nasıl yardımcı olabiliriz ?