Masal Terapisi Sertifikası

Masal terapisi, doğası gereği muhakkak uzman bir kişi tarafından verilmesi gereken bir teraopötik yaklaşımdır. Çocuklarla çalışmasının verdiği ekstra sorumluluk duygusu da konunun hassasiyetini derinleştirmektedir.

Bu yüzden masal terapisti olmak isteyen, masal terapistliğini meslek edinmek isteyen ya da çocuk gelişiminin takibi ve yönlendirilmesi esnasında bu teknikten faydalanmak isteyen terapistlerin muhakkak masal terapisi eğitimi almaları gerekmektedir.

 Eğitimi sabır ve başarı ile tamamladıkları takdirde ise kendilerine bu konuda danışmanlık yapabilmeleri için E-Sem Akademi ayrıcalığı ile Masal Terapisi Sertifikası verilecektir.

Masal terapisi yapmak herhangi bir çocuğa evde masal anlatmaktan ya da onun uydurduğu öyküleri dinlemekten oldukça farklıdır. Masal Terapisi Sertifikası alan masal terapistleri, aldıkları eğitimin katkısı ile, çocukların sorunlarını, gereksinimlerini ve taleplerini tespit edebilirler ve çocuklar ile birlikte uyumlu ve verimli bir masal terapisi sürecine girebilirler.

E-Sem Akademi ayrıcalığı ile  Masal Terapisi Sertifikası alan katılımcılarımız, Eğitim kurumlarında, psikolojik danışmanlık merkezlerinde, aile danışma merkezlerinde, ana okullarında ya da kreşlerde, masal terapisi verebilirler.

Uzman bir masal terapistinin, kelimelerin, sembollerin ve metaforların ardındaki gücü keşfettiğinde, bir çocuğun iç dünyasında neleri keşfedebileceği ve yaşamında neleri değiştirebileceğine siz de şaşıracaksınız.

Sertifikalı bir masal terapisti olmak için, siz de eğitimimize başvurabilir ve uzman kadromuzun sağladığı bilgiler ile donanımlı bir masal terapisti olma şansını yakalayabilirsiniz. E-Sem Akademi ile, bilimsel metotlarla eğitim artık çok yakınınızda.


Blog Katgeorileri

  • Eğitimlerimiz
  • masal terapisi

Yakın Zamanda Gönderilenler

Yoga Eğitmenliği Kursu

06/03/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Yoga eğitmenlik Eğitimi

04/02/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Nlp Nedir Faydaları

04/11/2021 / Eğitimlerimiz

Detaylar

. 2019-11-04 17:35:36.617

Oyun terapisi eğitim fiyatları

Aysegül Keçeli . 2019-11-04 18:21:35.037

NLP Eğitimi Nereden Alınır

Tuğcan Kaya . 2020-07-27 00:56:58.463

Nlp online eğitim sertifikası

Yükleniyor ...

Alışveriş Sepeti

Loading...
WhatsApp SEM Akademi ×
Merhaba, sizlere nasıl yardımcı olabiliriz ?