Pandemi Döneminde Online Eğitim

Pandemi Döneminde Online Eğitim

Pandemi döneminde online eğitim uygulamaları kapsamında pek çok farklı alandan eğitimler planlanmıştır. Planlanan eğitimler, alana ilgi duyan kursiyerler için sertifikalı biçimde tamamlandıktan sonra alana ilişkin yetki ve beceri kazandırılmıştır.

Duygusal zeka eğitiminden ilişki koçluğu eğitimine kadar farklı alanlarda verilmekte olan bu eğitimlerden bazıları şu şekilde sıralanabilir:

·         Duygusal zeka eğitimleri

·         Sarkaç eğitimleri

·         Mikro mimik eğitimleri

·         Sosyal medya eğitimleri

·         Yoga eğitmenliği eğitimleri

·         İlişki koçluğu eğitimleri

·         Dijital pazarlama eğitimleri

·         Beslenme koçluğu eğitimleri

Duygusal Zeka Eğitimleri

Pandemi döneminde uzaktan eğitim uygulamaları içerisinde en çok tercih edilen eğitimlerden birisi duygusal zeka eğitimleridir. Bu eğitimler kapsamında duygusal zekanın öğrenilmesi ve öğretilmesi ile ilgili içerik paylaşımlarında bulunulmaktadır.

Duygusal zeka, bilişsel becerilerin yanı sıra son yıllarda daha fazla önemsenen bir başlık olduğu için bu alanda eğitimli ve yetişmiş kişilere de ihtiyaç duyulmakta ve bu nedenle eğitimler çok talep görmektedir.

İlişki Koçluğu Eğitimleri

Pandemi döneminde uzaktan eğitim raporu sunulduğunda ilişkilere dair çok fazla problemler ile karşılaşıldığı görülmektedir. Bu ilişkilerin düzenlenmesi adına sertifika programları kapsamında ilişki koçluğu eğitimi verilmeye başlanmıştır.

Pandemi döneminde online eğitim avantajlarından yararlanmak isteyenlerin de herhangi bir sınırlama olmadan derslere aktif katılım sağlanabilmektedir. Bunun için aktif katılımın yanı sıra başarı belgesi de elde edilebilmektedir. Bu sayede farklı sektörler içerisinde ilişki koçu olarak görev almak mümkün olmaktadır.


Blog Katgeorileri

  • Eğitimlerimiz
  • masal terapisi

Yakın Zamanda Gönderilenler

Yoga Eğitmenliği Kursu

06/03/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Yoga eğitmenlik Eğitimi

04/02/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Nlp Nedir Faydaları

04/11/2021 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Ramazan Korkmaz . 2021-10-29 22:52:15.023

Yoga Eğitmeni Sertifikası

. 2019-11-04 17:56:51.907

Diksiyon Eğitmenliği Eğitimi

Yükleniyor ...

Alışveriş Sepeti

Loading...
WhatsApp SEM Akademi ×
Merhaba, sizlere nasıl yardımcı olabiliriz ?