Robotik Kodlama Sertifikası

Robotik Kodlama Sertifikası

S.E.M Akademi uzman kadrosu ve Haliç Üniversitesi işbirliğiyle, robotik kodlama eğitim programları sunuyor. Robotik kodlama alanında eğitmen olmak veya kendini geliştirmek isteyenler için sunulan eğitim programı ile sertifika veriliyor. Eğitimlerin tamamı online olduğu için Türkiye’nin her noktasından katılım sağlanabilir. Peki robotik kodlama nedir? robotik kodlama sertifikası ne işe yarar?

Robotik Kodlama Nedir?

Yaratıcı düşünce ve düşünme yetilerinin kazandırılması için verilen eğitim türleridir. Bilgi ve becerinin yanı sıra yeteneklerin artırılması, motor sistemin güçlendirilmesi, mekanik ve teknolojik cihazlar ya da alanlar üzerinde yönetimin- kontrolün sağlanabilmesi için verilen eğitim programlarıdır.

Robotik Kodlama Eğitimi Ne İçin Verilir?

Teknoloji Tasarım ve Bilişim Teknolojileri öğretmenleri, robotik kodlama eğitimlerinden yararlanabilirler. Okul öncesinden liseye kadar tüm öğretmenler için donanım kazandıran bir eğitim programıdır.

Robotik kodlama sertifikaları; etüt merkezlerinden satranç merkezlerine de pek çok alanda eğitmen olabilmeyi sağlar. Robotik alanlarda çalışabilmek için robotik kodlama sertifikası alınabilir. Etkin ve verimli zaman geçirmek, çocukları daha donanımlı getirmek ve robotik düşünme mekanizmalarının gelişmeleri yönünde eğitmek için eğitim programlarına katılım sağlanabilir.

Robotik Kodlama Eğitiminin Faydaları

Robotik kodlama eğitimleri içerisinde etkin biçimde; Fen Bilimleri, Matematik, Fizik, Bilgisayar Öğretim Teknolojileri ve sanat branşlarıyla pratik ve teorik eğitimler sunulur. Bu alanlarda gelişim sağlamak isteyen öğrencilere eğitim sağlamak isteyen kişiler için bilimsel nitelikte bir donanımdır.


Blog Katgeorileri

  • Eğitimlerimiz
  • masal terapisi

Yakın Zamanda Gönderilenler

Yoga Eğitmenliği Kursu

06/03/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Yoga eğitmenlik Eğitimi

04/02/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Nlp Nedir Faydaları

04/11/2021 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Çigdem Kuruoglu . 2021-02-17 03:17:05.993

İş Hayatında Duygusal Zeka Eğitimi

. 2019-11-07 14:29:10.957

İşaret Dili Eğitim Fiyatları

Çigdem Kuruoglu . 2021-08-23 12:49:20.320

Beslenme Koçluğu Eğitimi

. 2019-11-19 17:19:54.030

Masal Terapisi Eğitimi

Yükleniyor ...

Alışveriş Sepeti

Loading...
WhatsApp SEM Akademi ×
Merhaba, sizlere nasıl yardımcı olabiliriz ?