Yaşam Koçluğu Eğitimi

Yaşam koçları kendilerinden talep edilen desteği sunabilmek ve danışanlarına en optimum düzeyde yardımcı olabilmek için belirli bir eğitim almak zorundadırlar. İnsanlarla birlikte çalışmak zaten oldukça sabır isteyen ve zahmetli bir süreçtir, bunun yanı sıra, amaçlarını ve onları bu amaçlara taşıyacak adımları keşfetmeye çalışan insanlara yardımcı olabilmek özel bir statü gerektirmektedir.

E-Sem Akademi, deneyimli kadrosu ve özgün eğitim içeriği ile yaşam koçu olmak isteyenlere ve yaşam koçluğunu meslek edinmek isteyenlere gelişim ve iletişim konusunda destek olan kapsamlı bir eğitim içeriğine sahiptir. Yaşam koçluğu eğitimi sayesinde, kişiler hem kendi yaşamlarında hem de danışanlarının yaşamlarında bir hedef belirlenmesinde yardımcı olabilirler. Bunun yanı sıra, yaşam koçluğu eğitimi, kişiye iş hayatında ve özel hayatında daha kaliteli bir standart elde etmesine, hayallerine ulaşmasına yardımcı olabilmesine, önemli kararlarını en doğru şekilde verebilmesine, kendine doğru soruları sorabilmesine, çevresi ile sağlıklı bir iletişim kurarak toplumsal ilişkilerini düzenleyebilmesine yardımcı olmaktadır.

Siz de E-Sem Akademi ile 2 aylık eğitim süresini başarıyla tamamladığınız takdirde, yaşam koçu eğitimi ve sertifikasını almış biri olarak, yaşamdan keyif almak isteyen kişilere, hayatındaki önemli kararları verirken desteğe ve tavsiyeye ihtiyacı olan kişilere, zorlu sınavlarla başa çıkmaya çalışan öğrencilere, planlama yaparken ya da yaptığı planları takip ederken zorlanan kişilere, stresle baş etmeye çalışanlara, ya da hayatında büyük bir yenilik yaşayan kişilere (örneğin, evlenme, boşanma, işe başlamak, ebeveyn olmak, emekli olmak… vs.) profesyonel olarak yardımcı olabilirsiniz.


Blog Katgeorileri

  • Eğitimlerimiz
  • masal terapisi

Yakın Zamanda Gönderilenler

Yoga Eğitmenliği Kursu

06/03/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Yoga eğitmenlik Eğitimi

04/02/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Nlp Nedir Faydaları

04/11/2021 / Eğitimlerimiz

Detaylar

. 2019-11-19 16:41:43.807

Masal Terapisi Ne İşe Yarar?

Yurdanur Bars . 2021-01-17 18:21:35.693

Yoga Eğitmenliği Nedir?

Senem Okumus . 2019-11-07 14:20:58.193

NLP Tekniği Nedir?

. 2019-11-19 16:54:07.397

NLP Sertifikası Online Eğitimi

Yükleniyor ...

Alışveriş Sepeti

Loading...
WhatsApp SEM Akademi ×
Merhaba, sizlere nasıl yardımcı olabiliriz ?