EFT Eğitimi Başvurusu

EFT Eğitimi Başvurusu, Uzmanlığı Sertifikası

EFT eğitimi, duygusal arınmayı sağlayan bir enerji alanı olarak bilinmektedir. Günlük hayat içerisindeki stres ve kaygı durumlarının bedenimizde bıraktığı olumsuz etkilerden arınmak için uygulanmakta olan bu eğitimin alınmasının ardından danışanlar özelinde uygulamak mümkün olmaktadır.

EFT eğitimi alarak uzman olan kişiler; depresyon, kaygı, stres gibi durumlarla karşılaşan ve başka bir tedavi yönteminden sonuç alamayan danışanlara yönelik iyileştirici tedavileri uygulama yetkisine sahip olmaktadırlar.

EFT Uygulamalarına Neden İhtiyaç Duyulur?

EFT uygulamalarına ihtiyaç duyulan alanlardan bazıları şu şekilde sıralanmaktadır:

·         Olumsuz duygular yaşayan ve bu duygularla başa çıkmakta zorluk çeken kişilerin duygularının düzenlenme sürecinde

·         Anksiyete, depresyon, öfke kontrol problemi gibi alanlarda klinik destek almakta olan kişileri destekleme sürecinde

·         Travma sonrası stres bozukluğu tanısı alan kişilerin bastırılan duygularının sağlıklı bir biçimde su yüzüne çıkarılma süreçlerinde

·         Kendine dair olumsuz düşünceleri olan, öz yeterlilik becerisi gelişmemiş kişilere öz güven kazandırma süreçlerinde

·         Fizyolojik anlamda kronik ağrıları ya da kasılmaları olan kişilerin tedavi edilme süreçlerinde

·         Madde bağımlılıklarına ilişkin tedavi almalarına rağmen herhangi bir sonuç alınamayan durumlarda

EFT Tekniğinin Uygulama Biçimleri Nasıldır?

EFT eğitimi alan kişilerin uygulama yapmak için aldıkları eğitim içeriklerinde, beden masaj uygulamaları bulunmaktadır. Vücuda enerji giriş çıkışı olan noktaların tespit edilmesinden sonra bu enerjinin sağlıklı bir şekilde yönetilmesine yönelik fizyolojik uygulamalar yapılmaktadır.

Uygulamalar bedensel teknikler içermesi nedeniyle bir danışana uygulandığı gibi aynı zamanda kişinin kendi kendisine de iyileştirme amacıyla uygulanması mümkün olmaktadır.

EFT Eğitim İçeriklerinde Neler Vardır?

EFT eğitimleri, fizyolojik muayeneleri ve uygulamaları içeren pratik eğitimleri kapsamakla beraber, EFT tekniğinin çıkış noktası olan kuramsal bilgilerin de detaylı bir biçimde sunulduğu eğitim programları olarak bilinmektedir.

Kurumumuz tarafından verilmekte olan EFT sertifika programları sonrasında uygulayıcı sertifikası almak isteyen kursiyerlerimizin, eğitim modüllerini başlangıç ve ileri seviye olmak üzere tamamlamaları gerekmektedir.

Başlangıç eğitimlerinin başarılı bir şekilde tamamlanmadığı durumlarda, kuramsal alt yapı olmayacağı için ileri düzey eğitimlerin alınması mümkün olmamaktadır. Uygulayıcı sertifika almak isteyen kursiyerlerimizin EFT eğitim aşamalarını sırayla tamamlamaları gerekmektedir. 


Blog Katgeorileri

  • Eğitimlerimiz
  • masal terapisi

Yakın Zamanda Gönderilenler

Yoga Eğitmenliği Kursu

06/03/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Yoga eğitmenlik Eğitimi

04/02/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Nlp Nedir Faydaları

04/11/2021 / Eğitimlerimiz

Detaylar

HÜlya Inan . 2021-03-18 01:36:16.097

Robotik Kodlama Nasıl Yapılır?

. 2020-06-30 01:24:01.560

Bioenerji eğitimi

. 2019-11-19 17:03:33.087

Yaşam Koçluğu Nedir?

Ramazan Korkmaz . 10/30/23

Sanat Terapisi Sertifikası

Yükleniyor ...

Alışveriş Sepeti

Loading...
WhatsApp SEM Akademi ×
Merhaba, sizlere nasıl yardımcı olabiliriz ?