Eft Eğitimi Fiyatları

Eft Eğitimi Fiyatları

Eft eğitimi fiyatları için internet sitemiz üzerinden bizimle iletişime geçebilir, kişiden kişiye değişiklik gösteren Eft eğitimleri alabilirsiniz. Eft duygusal özgürleşme tekniği olarak adlandırılan, kişilerin yaşadığı olumsuz duyguları kendisinin boşaltmasına yarayan, ruhsal ve bedensel olarak kişiyi rahatlatan bir uygulamadır.

Eft Uygulaması Nasıl Yapılır?

Eft, akupunktur noktalarını temel alarak yapılan bir uygulamadır. İnsanların vücudundaki akupunktur noktaları, vücuttaki elektrik ve enerji akışının az miktarda olduğu kısımlardır. İnsan vücudundaki bu noktaları uyarmak için ise beyinde dopamin salgılanması gereklidir. Akupunktur noktaları insan vücudunda çok fazladır. Eft uygulamasında enerji akışının en düşük olduğu noktaları uyararak uygulama yapılır. İnsan vücudunda enerji akışının en az olduğu kısımları parmaklar yardımı ile uyararak hafif bir şekilde uyarma işlemi yapılır. Eft işleminin uygulayan kişi, bu noktalara küçük vuruşlar yaparak gereken dopaminin salgılanmasını aktifleştirmektedir.

Eft Uygulamasının Seans Süresi Nasıl Belirlenmektedir?

Eft işleminin uygulama süresi şu kriterlere göre belirlenmektedir:

·         Travma yaşı: Travma yaşı küçüldükçe travmanın kişiye getirdiği hasar artmaktadır. Erken dönem travması olan kişiler özellikle de 0 – 6 yaş aralığındaki kişilerde Eft uygulama süresi uzun sürmektedir.

·         Travmanın süresi de Eft uygulamasının seans süresini belirleyen faktörlerdendir. Kişi, travmaya ne kadar uzun süre maruz kalırsa ruhsal bölünmesi de o kadar artar.

·         Travmanın sebep olduğu kişinin tanıdık biri olması da Eft uygulama süresini değiştirmektedir. Travma sahibi kişinin sevdiği ve güvendiği kişi tarafından travmatize edilmesi daha ağır bir hasar bırakmaktadır. Eft eğitimi fiyatları ile bu uygulamayı deneyebilirsiniz.

 


Blog Katgeorileri

  • Eğitimlerimiz
  • masal terapisi

Yakın Zamanda Gönderilenler

Yoga Eğitmenliği Kursu

06/03/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Yoga eğitmenlik Eğitimi

04/02/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Nlp Nedir Faydaları

04/11/2021 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Selin Turan . 2021-09-07 20:06:30.087

Bioenerji Eğitimi Nereden Alınır?

. 2019-11-19 16:37:54.710

Masal Terapisi Kursu

Esat Yolgeçer . 2019-11-04 16:51:20.270

Uzaktan Eğitim ile İşaret Dili Sertifikası

Deniz Karatas . 2021-05-16 17:55:46.077

Emzirme Koçluğu Kursu

Yükleniyor ...

Alışveriş Sepeti

Loading...
WhatsApp SEM Akademi ×
Merhaba, sizlere nasıl yardımcı olabiliriz ?