Sağlıklı Beslenme Koçluğu Sertifika Programı

Sağlıklı Beslenme Koçluğu Sertifika Programı

Sağlıklı beslenme koçluğu sertifika programı ile beslenme koçluğu konusunda mesleki yeterliliğe ulaşmanızı sağlamakta ve bu alanda çalışmaya karar vermeniz halinde mesleki yeterliliğinizi ispatlayacak sertifikayı size ulaştırmaktayız. Sertifika programımızı bitirdikten sonra özel okullarda, özel hastanelerde, sağlık kabinlerinde, koçluk merkezlerinde, özel spor merkezlerinde ve bu gibi yerlerde sağlıklı beslenme koçluğu yapabilirsiniz.

Sağlıklı Beslenme Koçluğunun İşlevi

Sağlıklı beslenme koçluğu ile yaşamın her döneminde sağlığın korunması, geliştirilmesi ve kronik rahatsızlıkların önlenmesi için yapılması gerekenler konusunda insanlar bilinçlendirilebilmektedir. Sağlıklı beslenme konusunda oldukça fazla bilgi kirliliği bulunmaktadır ve bu bilgi kirliliğinin önlenebilmesi için sağlıklı beslenme konusunda profesyonel bir eğitim alınması gerekmektedir. Uluslararası standartlarda sağlıklı beslenme koçluğu eğitimi vermekteyiz ve bu eğitim kapsamında herkesin yaşı, cinsiyeti ve fizyolojik durumuna göre doğru alışkanlıkları kazanması gerektiğini anlatmaktayız. Beslenme konusuna daha geniş açıdan ve daha derin bakabilmenizi sağlayarak, koçluk yetileriniz ile bunu diğer insanlara da aktarabilecek seviyeye gelmenizi hedeflemekteyiz.

Sağlıklı Beslenme Koçluğu Sertifikasının Kazandırdıkları

Beslenme koçu olmak isteyenlere bu konuda sertifikalı eğitim vermekteyiz. Beslenme ilkeleri, enerji ihtiyacı, günlük enerji hesaplamaları, sağlıklı yaşam ve besinler, öğün planlama, metabolizma, beslenme problemleri, menü planlama gibi konularda bilgi sunmaktayız. Sağlıklı beslenme koçluğu sertifika programı kapsamında verdiğimiz eğitimden, bu konuya ilgi duyan herkes yararlanabilmektedir. Aile danışmanları, diyetisyenler, doktorlar, hemşireler ve bu konuya eğilmek isteyen farklı meslek grubundakiler sertifika programlarımıza katılabilmektedirler.


Blog Katgeorileri

  • Eğitimlerimiz
  • masal terapisi

Yakın Zamanda Gönderilenler

Yoga Eğitmenliği Kursu

06/03/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Yoga eğitmenlik Eğitimi

04/02/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Nlp Nedir Faydaları

04/11/2021 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Selin Turan . 2020-10-07 00:46:41.953

NLP Eğitimi Başvurusu

Yurdanur Bars . 2021-03-30 19:56:39.180

Sarkaç Eğitimi Fiyatları

Yükleniyor ...

Alışveriş Sepeti

Loading...
WhatsApp SEM Akademi ×
Merhaba, sizlere nasıl yardımcı olabiliriz ?