Resim Açıklaması
Feyyaz Yılmaz

Biyografi

Feyyaz YILMAZ, Endüstri mühendisi olarak 2013’ de mezun olduktan sonra, müşteri Güveni ve Dijital medya alanında Yüksek Lisans yapmaya başladı. 20’ nin üzerinde yurt içi ve yurt dışı kurslara katılarak Sosyal medya, yaratıcı pazarlama, Nöro pazarlama, Churn ve Müşteriyi Elde Tutma Yönetimi, Tüketici Davranışları ve Satın Alma alanında pek çok uluslararası sertifika ve belgeye sahiptir. İlk çalışma alanı olarak nöro pazarlama Feyyaz YILMAZ,  Endüstri mühendisi olarak 2013’ de mezun olmuş ardından işletme bölümünü bitirmiştir. Mezun olduktan sonra, müşteri Güveni ve Dijital medya alanında Yüksek Lisans yapmaya başladı. 50’ nin üzerinde yurt içi ve yurt dışı kurslara katılarak Sosyal medya pazarlama, yaratıcı pazarlama, Nöro pazarlama, Churn ve Müşteriyi Elde Tutma Yönetimi, Tüketici Davranışları ve Satın Alma alanında pek çok uluslararası sertifika ve belgeye sahiptir.

İlk çalışma alanı olarak nöro pazarlama alanını seçen Feyyaz YILMAZ firma ve markalara kattığı pozitif farklılıklar neticesinde dijital pazarlama alanına odaklanmıştır. 150’nin üzerinde firma ile kazandığı tecrübelerle hibrit pazarlama ve funnel stratejileri kurarak firmalara benzersiz değerler katmıştır. Çalıştığı firmalar arasında Pepsi, aygaz gibi büyüklü küçüklü pek çok firma bulunmaktadır. 2021 yılında kendi öğrencileri ile birlikte Nüve Core Yazılım ve dijital pazarlama şirketini kurmuştur. Edindiği tecrübelerle yaratıcı pazarlama ve müşteri yolculuğu kavramlarına odaklanarak firmalara ve kişisel markalara destek vermektedir.

Ayrıca hibrit akademi adı altında belli periyotlarda uygulamalı eğitimler vermektedir.

Öğrencisi olmadığın hiçbir şeyin öğretmeni olamazsın bilinci ile yüksek lisans ve yurt dışı eğitimlerine devam eden Feyyaz YILMAZ, bulduğu her fırsatta seyahat ederek yeni insanlar biriktirmekte ve deneyimlerini genişletmektedir.


alanını seçen Feyyaz YILMAZ firma ve markalara kattığı pozitif farklılıklar neticesinde dijital pazarlama alanına odaklanmıştır. 150’nin üzerinde firma ile kazandığı tecrübelerle hibrit pazarlama ve funnel stratejileri kurarak firmalara benzersiz değerler katmıştır. Çalıştığı firmalar arasında Pepsi, aygaz gibi büyüklü küçüklü pek çok firma bulunmaktadır. 2021 yılında kendi öğrencileri ile birlikte Nüve Core Yazılım ve dijital pazarlama şirketini kurmuştur. Edindiği tecrübelerle yaratıcı pazarlama ve müşteri yolculuğu kavramlarına odaklanarak kurumsal ve kişisel markalara destek vermektedir. Ayrıca hibrit akademi adı altında belli periyotlarda uygulamalı eğitimler vermektedir. Öğrencisi olmadığın hiçbir şeyin öğretmeni olamazsın bilinci ile yüksek lisans ve yurtdışı eğitimlerine devam eden Feyyaz YILMAZ, bulduğu her fırsatta seyahat ederek yeni insanlar biriktirmekte ve deneyimlerini genişletmektedir.

Uzmanlık Eğitimleri


  • Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanlık

Yükleniyor ...

Alışveriş Sepeti

Loading...
WhatsApp SEM Akademi ×
Merhaba, sizlere nasıl yardımcı olabiliriz ?