Kimler Yaşam Koçluğu Yapabilir?

Kişiler, hayatlarının bazı dönemlerinde kendilerine yardımcı olacak insanlar arıyor. Bu insanlar, danışanın psikolojik problemi olmaması halinde doğru bir görevi yerine getiriyor. İşte sadece fikirlerle değil, yaşam biçiminin değiştirildiği bir sistem olan yaşam koçluğu sayesinde, kişiler zorunlu alışkanlıklarından bile vazgeçiyor. Kimler yaşam koçluğu yapabiliyor sorusundan ziyade, yaşam koçluğunun ne işe yaradığı çok daha önemli bir konu haline geliyor.

Yaşam Koçluğu Eğitimi

Yaşam koçluğunu kendisine bir kariyer planı olarak gören kişiler, yaşam koçluğu eğitimini tamamlıyor. Bu sayede danışanlara uzun vadede kariyer planlarının gerçekleştirilmesinde yardımcı olunuyor. Kimler yaşam koçluğu yapabilir diye düşünülürse; en az lise mezunları ve 18 yaşını geçmiş herkes gerekli eğitimleri tamamlayınca görevlerine başlayabiliyor.

Yaşam Koçluğu Sertifikası

Yaşam koçluğu, sadece basit bir kavram değildir. Bu yüzden kimler yaşam koçluğu yapabilir yerine, yaşam koçluğu sertifikasına sahip olan kişiler arasında kendisini yetiştirmiş olanlar ön plana çıkıyor. Danışanlar, kurslara ve özel bürolara giderek, yaşam koçluğu sertifikası olan uzmanlardan gerekli hizmetleri talep ediyor.


Blog Katgeorileri

  • Eğitimlerimiz
  • masal terapisi

Yakın Zamanda Gönderilenler

Yoga Eğitmenliği Kursu

06/03/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Yoga eğitmenlik Eğitimi

04/02/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Nlp Nedir Faydaları

04/11/2021 / Eğitimlerimiz

Detaylar

HÜlya Inan . 2021-03-18 01:36:16.097

Robotik Kodlama Nasıl Yapılır?

Ramazan Korkmaz . 11/06/23

Sanat Terapisti Olmak İçin

. 2019-11-19 17:32:26.017

Online Yaşam Koçluğu

Yükleniyor ...

Alışveriş Sepeti

Loading...
WhatsApp SEM Akademi ×
Merhaba, sizlere nasıl yardımcı olabiliriz ?