Nefes koçluğu sertifikası

Nefes Koçluğu Sertifikası

Doğru nefes almak ve vermek insan sağlığının korunmasına en temel unsurlardan biridir. Nefes koçluğu sertifikası sahibi kişilerin gözetiminde gerekli teknik ve detaylı öğretilerin ardından doğru nefes teknikleriyle tanışanlar, yaşam boyu çok daha kaliteli ve sağlıklı bir hayat sürmektedir. Yaşam için gerekli en önemli unsur olan nefes, otomatik bir şekilde alınıp verilmemelidir. Kişilerin nefes aldığının farkında olarak ve doğru tekniklerle almaları için nefes eğitimlerine katılmaları tavsiye edilir.

Doğru nefes alarak stres, kaygı, öğrenme güçlüğü, çeşitli psikolojik rahatsızlıklar vb. konularda kişilerin kendilerinin farkına vararak kurtulması mümkündür. Nefes koçluğu eğitim programlarına katılarak kaliteli ve daha sağlıklı bir yaşamın anahtarı olan doğru nefes teknikleri ve yöntemleriyle tanışabilir, bu alanda farklı insanlara da fayda sağlayabilirsiniz.  

Nefes Koçluğu Nedir, Neden Önemlidir?

Yaşamın en temel unsuru olan nefes, doğru bir şekilde alınmadığı takdirde yaşam kalitesinin düşmesine ve zaman için çoğu psikolojik olmak üzere farklı tip sorunların ortaya çıkmasına neden olur. Bu tip sorunlardan korunmak mümkündür. Nefes koçluğu başlığı altında alanında uzman eğitmenlerimizin derslerine katılarak doğru nefes alma ve nefes egzersizlerinin neler olduğunu görebilir ve deneyimlerinizi aktarmanız için gerekli sertifikalara sahip olabilirsiniz.

Kişilerin doğru nefes alarak hangi işi yapıyorsa yapsın, hangi yaşta olursa olsun fark etmeksizin hayat boyu karşılaşacağı en zorlu engelleri bile aşmasını sağlar. Nefes terapisi eğitimi sayesinde özellikle öğretmenlerin öğrencileriyle çok daha sağlıklı iletişim kurmaları ve onları sınav kaygılardan veya diğer sorunlarından kurtarmak için doğru yönlendirmeleri yapmaları mümkündür.

Nefes Koçluğu Eğitim Programına Kimler Katılabilir?

Nefes koçluğu eğitim programlarında her kesimden insanın katılması mümkündür. Mesleği dolayısıyla bu eğitimleri profesyonel olarak başkalarına aktarmak isteyen ve sertifikaya ihtiyaç duyan kişilerin katılması daha doğru bir tercih olacaktır. Sertifika programımıza doğru nefes yöntemlerini öğrenerek kaliteli bir yaşam yaşama adım atmak isteyen herkes katılabilir.

Nefes koçluğu eğitimi ve sertifika programımıza:

·         Psikologlar,

·         Sağlık çalışanları,

·         Eğitmen – öğretmenler,

·         Profesyonel nefes koçluğu yapmak isteyenler,

·         Doğru nefes tekniklerini ve uygulamaları öğrenmek isteyenler.

Programa katılabilir. Her kesimden ve yaştan insanlar için nefes koçluğu sertifika programımıza katılım sağlanabilir.

Nefes Koçluğu Sertifika Eğitim Programı İçeriği

Nefes koçluğu eğitim programı kapsamında eğitim içeriğinde birçok farklı unsur yer alır. Katılımcıların profesyonel ve tecrübeli eğitmenlerin gözetiminde alacakları eğitimlerde:

·         Nefesi tanıma ve nefes analizi,

·         Nefes almanın temel prensipleri ve teknikleri,

·         Doğru nefes almanın önemi,

·         Nefes egzersizleri,

·         Nefes yönetimi,

·         Nefes uygulamaları vb.

Birçok farklı başlık altında sayısız uygulama yapılacaktır. Eğitim programlarımıza katılarak nefesinizi nasıl daha etkin ve doğru bir şekilde kullanabileceğiniz öğrenecek ve deneyimlerinizi başkalarına aktarmak için sertifikaya sahip olacaksınız. Nefes koçluğu eğitimi fiyatları çeşitli unsurlara göre değişiklik gösterecektir.

Nefes Koçluğu Sertifika Programı Ne Kadar Sürede Tamamlanır?

Nefes koçluğu eğitim programına katılarak sertifika almak isteyenler için farklı süreler belirlenmiştir. Profesyonel olarak nefes eğitmenliği yapmak isteyenlerin eğitime katılmaları ve belirlenen süreler için yapılacak sınavlar ve uygulamalara katılması gerekir. Ortalama olarak 30 - 80 saat arasında değişmekle birlikte eğitim programının niteliğine ve taleplere göre eğitim süreleri değişmektedir.

Online eğitim fırsatları ve yüz yüze eğitimler ile herkesin nefes koçluğu sertifikası programına katılarak yaşamı boyunca hayatına etki edecek doğru nefes alma uygulamalarını öğrenmesi sağlanacaktır. Program sonunda alacağınız sertifika sayesinde deneyimlerinizi ve bilgilerinizi başkalarıyla paylaşarak doğru nefes alma ve farkındalığın hayatın her alanında etkilerini ve faydalarını gözlemleyebilirsiniz.  

 


Blog Katgeorileri

  • Eğitimlerimiz
  • masal terapisi

Yakın Zamanda Gönderilenler

Yoga Eğitmenliği Kursu

06/03/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Yoga eğitmenlik Eğitimi

04/02/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Nlp Nedir Faydaları

04/11/2021 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Yükleniyor ...

Alışveriş Sepeti

Loading...
WhatsApp SEM Akademi ×
Merhaba, sizlere nasıl yardımcı olabiliriz ?