Masal Terapisi Bursa

Masal Terapisi Bursa

Masal terapisi Bursa şehrinde verdiğimiz bir eğitimdir ve bu eğitimi aldıktan sonra hastanelerde, eğitim kurumlarında, aile danışma merkezlerinde, kreşlerde ve psikiyatri merkezlerinde masal terapisi uygulayıcısı olarak çalışabilirsiniz. Masal terapisi eğitimimizi başarı ile tamamlayanlara uluslararası alanda geçerli olan sertifika vermekteyiz ve bu sertifika ile çocuklara yönelik çok sayıda vakanın gözlenmesi ve çözüme ulaştırılması mümkün olmaktadır.

Bursa’da Masal Terapisi Eğitimleri

Masal terapisi eğitimi kapsamında deneyimsel yöntemler ve bilişsel terapi teknikler anlatılmaktadır. Bu eğitim kapsamında katılımcılarımıza çocuklar ile yeniden masal yazma, teröpatik dille yazılmış masalları okuduktan sonra analizler yapma ve bilinen masalların değiştirilmesi ile yeni masalların oluşturulması konularında çalışmalar yaptırmaktayız. Bursa’daki merkezlerimizde alacağınız masal terapisi eğitimleri işe ailesinde çatışma yaşanan, cinsel ya da fiziksel tacize uğramış olan, aile içi şiddet gören, dikkat eksikliği tanısı konan, öfke kontrol problemi olan, evlat edinilmiş olan çocuklara yardım edebilirsiniz.

Masal Terapisi Eğitimi ve Sertifikasının Kazanımları

Masal terapisi eğitimlerimiz kapsamında öğrendiğiniz teknikler ile çocukların kendilerine olan saygısını ve güvenlerini hangi teknikler ile geliştirmeniz gerektiğini keşfedebilirsiniz. Çocuklar ile nasıl bağ kurmanız gerektiğini öğrenebilir ve bu terapi tekniğini uygulayabilirsiniz. Masal terapisi eğitimlerimize katılıp masal terapisi uygulayıcısı olma yolunda ilerleyerek eğitimleri başarı ile tamamladığınızda size masal terapisi sertifikası vermekteyiz. Masal terapisi Bursa şehrinde verdiğimiz sertifikalı eğitimlerimizden biridir ve bu eğitime katılarak kendinize yeni istihdam alanları yaratabilirsiniz.


Blog Katgeorileri

  • Eğitimlerimiz
  • masal terapisi

Yakın Zamanda Gönderilenler

Yoga Eğitmenliği Kursu

06/03/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Yoga eğitmenlik Eğitimi

04/02/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Nlp Nedir Faydaları

04/11/2021 / Eğitimlerimiz

Detaylar

. 2019-11-04 18:24:57.997

Masal Terapi Uygulayıcı Eğitimi

Ramazan Korkmaz . 11/06/23

Sanat Terapisti Olmak İçin

. 2019-11-07 14:21:48.257

Masal Terapisi Eğitim Şartı

Çigdem Bursa . 2021-02-12 01:13:35.003

Kalite Mühendisliği Eğitimi Bursa

Yükleniyor ...

Alışveriş Sepeti

Loading...
WhatsApp SEM Akademi ×
Merhaba, sizlere nasıl yardımcı olabiliriz ?