Online Duygusal Zeka Eğitimi

Online Duygusal Zeka Eğitimi

Online duygusal zeka eğitimi ile değişime ayak uydurmaya çalışırken nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini fark edebilmenizi sağlamaktayız. Duygusal zeka yolculuğunuzda sizi doğru yönlendirmeyi amaçlamaktayız. Eğitimimizin standartları uluslararası standartlar olduğu için yöneticilik veya iş insanlığı yapanların da kariyerlerinde ihtiyaç duyacakları duygusal zeka yönlendirmesini yapmaktayız. Duygusal zekaya çok geniş açıdan ve profesyonel şekilde bakabilmenizi sağlamaktayız. Online olarak verdiğimiz duygusal zeka eğitimini başarı ile tamamladığınızda size sertifika vermekteyiz.

Online Duygusal Zeka Eğitimine Katılım

Online olarak verdiğimiz duygusal zeka eğitimine katılmak için tek ihtiyacınız aktif bir internet bağlantısı ve eğitimlere bağlanabileceğiniz bir elektronik cihazdır. Herhangi bir yere gitmenize ve bununla vakit kaybetmenize gerek kalmadan duygusal zeka eğitimi alabilmenizi mümkün kılmaktayız. Kim olmak istediğinizi merak ediyorsanız, kendinize doğru sorular sormayı istiyorsanız, değişim sürecinizi doğru yönetmeyi önemsiyorsanız, stres yönetimi konusunda kendinizi geliştirmeyi tercih ediyorsanız, iş ve özel hayat dengesinin nasıl kurulacağını bilmiyorsanız, daha ulaşılabilir hedefler belirlemek istiyorsanız; duygusal zeka eğitimimize katılabilirsiniz.

Online Duygusal Zeka Eğitiminin İçeriği

Uzaktan eğitim online olarak verilmesine rağmen duygusal zekanızı yönetebilmeniz için ihtiyaç duyduğunuz bilgi ve becerileri edinmenizi sağlayacak konu başlıklarına değinmekteyiz. Değişim alanları, stres, stres ve denge, limbik sistem, duygusal zeka gibi kavramları anlamanızı sağlayacak bir program oluşturmaktayız. Online duygusal zeka eğitimi kapsamında değişimi anlamınızı, stres ve denge ilişkisi kurmanızı sağlamaktayız.


Blog Katgeorileri

  • Eğitimlerimiz
  • masal terapisi

Yakın Zamanda Gönderilenler

Yoga Eğitmenliği Kursu

06/03/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Yoga eğitmenlik Eğitimi

04/02/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Nlp Nedir Faydaları

04/11/2021 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Deniz Karatas . 2021-09-07 01:06:09.387

Sağlıklı Beslenme Koçluğu Sertifika Programı

Selin Turan . 2021-09-07 20:06:30.087

Bioenerji Eğitimi Nereden Alınır?

. 2021-01-15 17:02:47.193

Yoga Eğitmenliği Kursu

Aysegül Keçeli . 2021-02-25 10:36:45.677

Radyestezi Sarkaç Eğitimi

Yükleniyor ...

Alışveriş Sepeti

Loading...
WhatsApp SEM Akademi ×
Merhaba, sizlere nasıl yardımcı olabiliriz ?