Radyestezi Sarkaç Eğitimi

Radyestezi Sarkaç Eğitimi

Radyestezisarkaç eğitimikapsamında dowsing ismi ile bilinen radyestezi ile enerjileri ölçüp,dönüştürüp, sorularınıza cevap almanızı sağlamaktayız. Enerji frekanslarınıntitreşimi ile ilgili olan bir konu olduğu için radyestezi esasında bir hurafedeğildir. Dolayısı ile bunu doğru şekilde nasıl yapabileceğinizi kapsamlı bireğitim ile size aktarmakta ve sertifika vererek de size yeni bir iş koluyaratmaktayız.

RadyesteziSarkaç Eğitiminin Kapsamı

Radyestezi eğitimi nedir sorusuna cevap vermek gerekir ise;ışınım duyarlılığını tespit etme anlamına gelen radyestezi ilminden nasılyararlanılacağının öğrenildiği bir eğitim çeşidimizdir. Sarkaç, çatal, çubukgibi aletler yardımı ile yeryüzündeki maddelerin yaydıkları enerji ışınımlarıbulunabilmektedir. Kullanılan bu araçlar ile canlı veya cansız nesneleretrafındaki enerji düşünce gücü ile beraber ölçülmektedir. Ölçüler enerjilerdönüştürülmekte ve yaşam bu şekilde daha sağlıklı hale getirilebilirken aynızamanda farkındalık düzeyi de daha yüksek olmaktadır. Radyestezi sarkaç eğitimikapsamında bu enerjiyi nasıl kullanabileceğinizi ve dönüştürebileceğinizi sizehem uygulamalı hem de teorik eğitim ile göstermekteyiz.

Radyestezi Sarkaç Eğitimi Sertifikası

Radyestezi sarkaç eğitimi verdikten sonra eğitimkapsamında anlattıklarımıza yönelik bir sınav yapmaktayız ve bu sınavdan dageçmeniz durumunda size sertifika vermekteyiz. Radyestezi sarkaç eğitimikapsamında aldığınız sertifika ile isterseniz siz de radyestezi sarkaç eğitimivermeye başlayabilirsiniz. Kendi hayatınızı birçok yöndenkolaylaştırabileceğiniz gibi farklı hayatları da kolaylaştırmak için bunu işolarak yapabilir ve kazanç elde edebilirsiniz.


Blog Katgeorileri

  • Eğitimlerimiz
  • masal terapisi

Yakın Zamanda Gönderilenler

Yoga Eğitmenliği Kursu

06/03/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Yoga eğitmenlik Eğitimi

04/02/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Nlp Nedir Faydaları

04/11/2021 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Esat Yolgeçer . 2019-11-04 17:58:21.787

NLP Kursu Bursa

Dila Inal . 2021-05-21 23:57:10.277

Makyaj Eğitimi Almak İstiyorum

. 2019-11-19 17:38:16.113

Kimler Yaşam Koçluğu Yapabilir?

Yükleniyor ...

Alışveriş Sepeti

Loading...
WhatsApp SEM Akademi ×
Merhaba, sizlere nasıl yardımcı olabiliriz ?