Nlp online eğitim sertifikası

NLP Sertifikası

NLP Sertifikası hakkındabilgilere geçilmeden önce "NLP nedir?" sorusuna cevap verilmesisertifika programının neden gerekli olduğu ve ne olduğu konusunda daha iyibilgi sahibi olunmasını sağlamaktadır.

NLP, ilgili kimsenin hayatında otomatikleşmiş ve tekdüzeleşmişhareketlerin, düşüncelerin ve algılamaların bilinçli bir şekildegerçekleştirilmesini sağlamaktadır. Yani NLP aslında bir bilinçli farkındalıkyaratmaktır. NLP Amerika’da ortaya çıkmış bir program olup zamanlabüyükşehirlerin artması ile programa olan talebin artması sayesinde dünyanınher yerinde ilgi çekmeye başlamıştır.

NLP programı kişisel yeteneklerin ortaya çıkarılmasını ve bu yeteneklerinbilinçli ve doğru bir şekilde kullanılmasını sağlayan bir yöntemdir.

NLP programı kapsamında programa dahil olan kimseler yapmak istediklerişeyler için gerekli olan ihtiyaçların kendi bünyelerinde var olduğunuöğrenmektedir.

NLP seansları sonrasında elde edilen bilgiler ve öğrenilen davranışlarbirçok alanda kullanılabilmektedir. NLP seanslarına katılan kimseler buseanslar sayesinde elde ettikleri bilgi ve davranışları özellikle şu alanlardakullanabilmektedirler:

· Başta ruhsal sağlık alanında olmak üzere sağlıkalanında

· Psikolojik destek sunulması gereken yerlerde

· Yaşam koçluğu mesleğinde

· Siyaset alanında

· Hukuk alanında

· Reklamcılık alanında

· Sanat ve yaratıcılık alanlarında

· Üst düzey hizmet sunulan spor ve fitnesssalonlarında

· İyi bir çocuk yetiştirilmesi için gerekli bilgilerinelde edilmesinde

· İşçiler ve işveren arasında oluşabilecek sorunlarınçözülmesinde

· İnsan kaynakları alanında

NLP programları sonrasında elde edilebilen bilgi ve davranış öğrenimlerinininsan ilişkilerinin olduğu her alanda kullanılabilmesinden dolayı bu programlaraolan talep yükselmiştir. Talebin artması ile birlikte NLP sertifikaların önemide artmıştır.

NLP Sertifikası Nedir?

NLP sertifikası NLP eğitmenliği yapabilmenin ve programlarınyönetilebilme yetkisinin elde edilebilmesi için NLP sertifika programlarısonrasında eğitimden geçen kimselere verilen bir sertifikadır. NLPsertifikasının elde edilebilmesi için ilgili kimsenin sağlaması gereken şartlarbulunmaktadır. NLP eğitim sertifikası için ilgilikimsenin sağlaması gereken şartlar şu şekilde sıralanabilmektedir:

· İlgili kimsenin hem ruhsal hem de bedensel olaraksağlıklı olması gerekmektedir.

· İlgili kimse 20 yaşını doldurmuş olmalıdır.

· İlgili kimsenin en az üniversitelerin ön lisansbölümlerinden birisinden mezun olması gerekmektedir. Yani adayın en az 2 yıllıküniversiteyi okumuş ve başarılı olmuş olması gerekmektedir.

· Adayın yasa dışı bir örgüt ya da herhangi birtarikat ile ilgisinin bulunmaması gerekmektedir.

NLP Eğitim Sertifikası Almak Ne KadarSürer?

NLP Eğitmenlik Sertifikası alabilmekiçin ilgili kimsenin eğitim programlarına katılmış olması gerekmektedir. NLPUzmanlığı Sertifikası eğitim süreleri, 18 gün ile 60 gün arasındadeğişkenlik göstermektedir. Eğitim programı kapsamında ilgili kimse 80 ders ile160 ders arasında ders alabilmektedir. Bu dersler sırasında eğitim alanındakullanılan her teknolojiden faydalanılmaktadır. Merkezimizde NLP eğitimleriuluslararası standartlarda kapsamlı bir şekilde sunulmaktadır. Bu eğitimler ilekişinin NLP eğitmenliği yapabilmesi için gereken tüm bilgi ve beceriye sahipolması sağlanmaktadır. Bu kapsamda eğitim sonunda sertifikanız ile birlikteyeterli donanıma da sahip olacağınız söylenebilmektedir.

NLP Eğitmenlik Ücretleri Ne Kadardır?

NLP Sertifikası alındıktansonra ilgili kimsenin nitelikleri arttığından dolayı iş imkanları ve maaşlarıda farklılık göstermektedir. NLP eğitmeninin iş karşılığında aldığı ücret farklılıkgöstermektedir. Bu farklılığın en önemli nedenlerinden bir tanesi yine kişiselniteliklerdir.



Blog Katgeorileri

  • Eğitimlerimiz
  • masal terapisi

Yakın Zamanda Gönderilenler

Yoga Eğitmenliği Kursu

06/03/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Yoga eğitmenlik Eğitimi

04/02/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Nlp Nedir Faydaları

04/11/2021 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Kübra Sen . 2020-09-17 07:07:06.583

Masal Terapi Eğitimi Başvurusu

Olcay Acar . 2020-12-25 11:04:08.370

Sağlık Yaşam Koçluğu Eğitimi

Yükleniyor ...

Alışveriş Sepeti

Loading...
WhatsApp SEM Akademi ×
Merhaba, sizlere nasıl yardımcı olabiliriz ?