Bioenerji Teknikleri

Bioenerji Teknikleri

Bioenerji teknikleri sayesinde hücrelerdeki DNA kodlarını düzenlemek mümkündür. Evrende bulunan enerji hatları, kişinin bedeninde bulunan enerji hatları ile uyum sağlar. Bedenin bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlayan bioenerji teknikleri sayesinde kişilerin sahip olduğu hastalıkların iyileştirilmesi sağlanır.

Bioenerjinin Yararları Nelerdir?

Bioenerjinin sağladığı faydalar şu şekilde verilmiştir:

·         Bioenerji kişilerin aurasını güçlendirerek, kişiyi negatif enerjilere karşı korumaktadır. Enerji, sizin korkularınızı ya da çevrenizden gelen negatif enerjilerden korunmanızı sağlamaktadır.

·         Bioenerji, bedeninizin kendi kendine şifa bulmasını sağlamaktadır. Çakraların kapalı olması durumu, fiziksel rahatsızlıkların meydana gelmesine neden olabilir ya da fiziksel hastalıkların ortaya çıkmasını kolaylaştırabilir.

·         Bioenerji konusunda iyi olan kişilerin sezgi yetenekleri doğru çalışmaktadır. Bu sayede iş yaşamı ve eş seçimi gibi önemli konularda kişinin enerjisi ile daha iyi ayırt etmesi mümkündür.

·         Bioenerjinin en temel faydalarından biri ise 7 ana çakranın doğru bir şekilde çalışmasını sağlamasıdır. Her çakranın kendi etki alanı ve görevi mevcuttur.

Bioenerjinin Kişiye Zararı Var Mı?

Bioenerji, evrenden gelen pozitif yaşam enerjisini aktarma yöntemi olarak bilinir. Bu yüzden de bioenerjinin kişilere herhangi bir zararı bulunmaz. Aksine kişinin vücudunun kendi çakra sistemini harekete geçireceği için kişinin ruh ve bedeninde düzelme ve iyileşme sağlayarak daha düzenli bir yaşam geçirmesine yardımcı olmaktadır. Bioenerji seansları içerisinde fiziksel bedene dokunulmaz, tedavi seanslarında ilaç kullanılmaz. Seanslarda yalnızca kişinin enerjisi ile çalışılır. Bioenerji teknikleri kullanılarak kişiye yardımcı olunmaktadır.

 


Blog Katgeorileri

  • Eğitimlerimiz
  • masal terapisi

Yakın Zamanda Gönderilenler

Yoga Eğitmenliği Kursu

06/03/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Yoga eğitmenlik Eğitimi

04/02/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Nlp Nedir Faydaları

04/11/2021 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Esat Yolgeçer . 2019-11-04 17:58:21.787

NLP Kursu Bursa

. 2019-11-19 16:40:18.593

Doğum koçluğu eğitimi

Oguz Sahin . 2021-03-11 15:43:28.527

Makyaj Eğitimi Kursları

. 2019-11-07 14:15:42.533

Yaşam Koçluğu Eğitim Şartı

Yükleniyor ...

Alışveriş Sepeti

Loading...
WhatsApp SEM Akademi ×
Merhaba, sizlere nasıl yardımcı olabiliriz ?