Emzirme Koçluğu Sertifikası

Emzirme Koçluğu Sertifikası

Emzirme koçluğu sertifikası ile emzirme konusunda kaygıları bulunan anne adaylarına ve annelere eğitim vererek kendinize bir kariyer inşa edebilirsiniz. Türkiye’de ve uluslararası mecrada tanınırlığı kabul edilen bir sertifika vererek bu alanda daha geniş bir kitleye ulaşabilmenizi sağlamaktayız. Emzirme koçluğu eğitimimiz kapsamında annelere hem emzirme konusunda hem de mental olarak destek olabileceğiniz bir program ile hareket etmekteyiz.

Emzirme Koçluğu Eğitiminin İçeriği

Emzirme süreci henüz yeni anne olmuş ve bu konuda tecrübesi bulunmayan kişiler için zorlu olabileceğinden, emzirme koçları bu noktada devreye girmektedir. Emzirme esnasında annenin ve bebeğin konforunun sağlanabilmesi emzirme koçluğu ile mümkün olmaktadır. Emzirme koçluğu eğitimimiz kapsamında, doğumdan önce ve doğum sonrasında anne adaylarına ve annelere yardım edebilmenizi sağlayacak bilgi ve becerileri kazandırmayı amaçlamaktayız. Emzirme koçluğu eğitimimiz kapsamında bebeklerin memeyi algılamasını, hangi yöntemler ile doğru şekilde emzirilmesi gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Emzirme Koçluğu Sertifikasının Kazandırdıkları

Emzirme koçluğu eğitimimizi aldıktan ve başarı ile tamamladıktan sonra size uluslararası emzirme danışmanlığı sertifikası vermekteyiz. Bu sayede bebeklerinin nasıl meme tutması gerektiğini bilmeyen, sütlerinin kesildiğini düşünen, göğüs ucu uygun olmayan annelere profesyonel olarak yardımcı olabilirsiniz. Emzirme koçluğu sertifikası aldıktan sonra bu eğitime ihtiyaç duyan annelere sertifikanız ile güven sağlayarak kendinize bir iş alanı yaratabilirsiniz. Kendi işinizi kurabileceğiniz gibi uzman eğitmenlerin bir arada bulunduğu bir kurumda da çalışabilirsiniz.


Blog Katgeorileri

  • Eğitimlerimiz
  • masal terapisi

Yakın Zamanda Gönderilenler

Yoga Eğitmenliği Kursu

06/03/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Yoga eğitmenlik Eğitimi

04/02/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Nlp Nedir Faydaları

04/11/2021 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Ramazan Korkmaz . 11/06/23

Sanat Terapisti Olmak İçin

Çigdem Bursa . 2021-09-24 13:14:44.520

Bioenerji Teknikleri

Beste Karakas . 2021-09-14 21:27:31.143

Duygusal Zeka Eğitiminde Drama Etkinlikleri

Yükleniyor ...

Alışveriş Sepeti

Loading...
WhatsApp SEM Akademi ×
Merhaba, sizlere nasıl yardımcı olabiliriz ?