Makyaj Eğitimi Kursları

Makyaj Eğitimi Kursları

Makyajeğitimi kursları ilemakyaj konusunda profesyonel eğitim almanızı sağlamakta ve hem kendinizin hemde çevrenizin bu eğitimden fayda sağlayabilmesine imkan vermekteyiz.Kurslarımıza katıldığınızda kurs bitiminde size sertifika vermekteyiz. Makyajtekniklerini, makyaj hilelerini, hangi makyaj malzemesini nasıl kullanmanızgerektiğini hem teorik hem de uygulamalı olarak öğrenmenizi sağlayan makyajeğitimleri vermekteyiz.

MakyajEğitimi Kurslarının İçeriği

Makyaj eğitimi kapsamında temel makyajtekniklerini, makyaj trendlerini, kaş ve kirpik şekillendirme tekniklerini sizeaktarmaktayız. Kaş ve kirpik boyama işlemlerini nasıl yapmanız gerektiğininyanı sıra yüzünüzde gizlemek istediğiniz kusurları makyaj ile nasıl kapatacağınızıda eğitimlerimiz kapsamında size öğretmekteyiz. Temel makyaj tekniklerini dahaiyi kavrayabilmeniz ve her yüz tipine göre uygun teknikleri belirleyebilmeniziçin yüz anatomisi, renk bilgisi, ışık bilgisi, kamuflaj makyajı, aydınlatma vegölgelendirme teknikleri hakkında da bilgi sahibi olmanız gerekmektedir. Makyajeğitimlerimizin program içeriklerini de bu kapsamda belirlemekteyiz.

MakyajEğitimi Kurslarının Kazandırdıkları

Makyajeğitimlerimizi başarı ile bitirip uyguladığımız sınavdan geçen katılımcılarımızamakyaj eğitimi sertifikası vermekteyiz. Bu sertifikalar uluslararasıalanda geçerliliği olan sertifikalar oldukları için katılımcılarımız hemTürkiye’de hem de dünyada bu sertifikalar ile kendilerine yeni iş alanlarıyaratabilmektedirler. Makyaj eğitimi kursları kapsamında verdiğimizeğitimler sonrasında makyaj eğitiminiz ile kendinize yeni bir iş imkanıyaratabilirsiniz. Bu sertifikayı CV’nize ekleyerek iş başvurusu yapabileceğinizgibi kendi makyaj stüdyonuzu da kurabilirsiniz.


Blog Katgeorileri

  • Eğitimlerimiz
  • masal terapisi

Yakın Zamanda Gönderilenler

Yoga Eğitmenliği Kursu

06/03/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Yoga eğitmenlik Eğitimi

04/02/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Nlp Nedir Faydaları

04/11/2021 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Bahar Çalislar . 2021-02-14 22:10:43.757

Bioenerji Eğitimi Fiyatları

Zeynep Akgül . 2021-06-28 15:04:55.813

Makyaj Eğitimi Kursları

Meral Odabas . 2021-06-11 14:16:24.377

Doğum Koçluğu İş İmkanları

Yükleniyor ...

Alışveriş Sepeti

Loading...
WhatsApp SEM Akademi ×
Merhaba, sizlere nasıl yardımcı olabiliriz ?