Sanat Terapisi Eğitimi Fiyatları

Sanat Terapisi Eğitimi Fiyatları

Sanat terapisi eğitimi fiyatları hakkında bilgi edinmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sözle ifade edilemeyen duyguların sanatın farklı dalları ile doğru şekilde ifade edilebilmesi için uygulanan terapi tekniğinin anlatıldığı eğitim çeşidimizdir. Hareket, dans, senaryolaştırma, canlandırma gibi bedeninizi bir enstrüman olarak kullanıp duygularınızı dışa vurabileceğiniz sanat terapisi eğitimlerimiz ile hem kendiniz farkındalık düzeyinizi artırabilir hem de diğer insanların farkındalıklarını artırabilmelerine yardımcı olabilirsiniz.

Sanat Terapisi Eğitiminin İçeriği

Sanat terapisi eğitimi kapsamında size hem teorik bilgilendirme yapmakta hem de teorik bilgilerin uygulamaya dönüşümünü göstermekteyiz. Sanat öğelerini uygun teknikler ile beraber kullanarak bireysel farkındalık amaçlı çalışmalar yapmaktayız. Resim, müzik, edebiyat, sinema, fotoğraf, heykel, seramik, tiyatro, dans gibi farklı sanat dallarını terapi esnasında nasıl kullanabileceğinizi size göstermekte ve bu alanda deneyim kazanmanızı sağlamaya çalışmaktayız. Teori ve pratiği bir arada tuttuğumuz sanat terapisi eğitimimiz ile insanların kendilerini keşfetmelerini ve sorunlarını çözmelerini nasıl bir özel teknik ile yapabileceğinizi size aktarmaktayız.

Uygun Fiyatlı Sanat Terapisi Eğitimi Sertifika Programı

Sanat terapisi eğitimlerimizin içeriğinin uluslararası standartlara uygun olmasını sağladığımız gibi zengin içeriğe sahip olan eğitimleri de uygun fiyatlar ile size sunmaktayız. Eğitimleri başarı ile tamamladığınızda ise adresinize sanat terapisi sertifikası göndermekteyiz. Sanat terapisi eğitimi fiyatları; eğitimin süresine ve kapsamına göre belirlenmektedir. Aynı zamanda ödediğiniz ücret karşısında aldığınız sertifika ile uluslararası alanda sanat terapisi eğitimi verebilirsiniz.


Blog Katgeorileri

  • Eğitimlerimiz
  • masal terapisi

Yakın Zamanda Gönderilenler

Yoga Eğitmenliği Kursu

06/03/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Yoga eğitmenlik Eğitimi

04/02/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Nlp Nedir Faydaları

04/11/2021 / Eğitimlerimiz

Detaylar

. 2019-11-04 18:23:43.647

Nefes Koçluğu Kursu

. 2020-12-30 23:10:52.930

Sarkaç Eğitimi Nedir?

. 2019-11-07 14:28:09.490

Doğum Koçluğu Nedir?

Yükleniyor ...

Alışveriş Sepeti

Loading...
WhatsApp SEM Akademi ×
Merhaba, sizlere nasıl yardımcı olabiliriz ?