Sarkaç Eğitimi ve Kullanımı Nasıl Olur?

Sarkaç Eğitimi ve Kullanımı Nasıl Olur?

Sarkaç eğitimi ve kullanımı nasıl olur sorusuna bakıldığında; sarkacın kullanım amacı, nasıl kullanılması gerektiği ve sarkaç kullanarak neler elde edilebileceği gibi konular üzerinde durarak hem uygulamalı hem de teorik eğitim vermekteyiz. Sarkaç eğitimimiz sonrasında aldığınız sertifika ile diğer insanlara da nasıl sarkaç kullanabileceklerini öğretebilirsiniz.

Sarkaç Kullanımı Öncesinde Bilinmesi Gerekenler

Sarkaç kullanımı öncesinde sarkacı arındırmanız gerekmektedir. Toprakta ya da suda bekleterek nasıl arındırmanız gerektiğinin detayları ise sarkaç eğitimlerimizde açıklanmaktadır. Ayrıca sarkacı uyumlamanız için aktif olarak kullandığınız eliniz ile sarkacı kalp çakranıza yerleştirmeniz ve sarkaca enerjinizi yüklemeniz gerekmektedir. Sarkaç kullanmaya başlayabilmeniz için en önemli adımlardan biri sarkacın programlanması olmaktadır. Almak istediğiniz iki zıt yanıta göre sarkaca iki farklı salınım hareketi uygulayarak programlayabilirsiniz. Sarkaçlarınızı bir kutuda ya da torbada saklamanız da kullanım öncesinde bilmeniz gerekenlerdir. Bu detaylar sarkaç eğitimlerimizde üzerine koyarak her ders anlatılmaktadır.

Sarkaç Eğitimi İle Sarkaç Kullanımı

Sarkaç kullanımı oldukça geniş bir konudur ve sarkaç eğitimlerimizde sarkacı nasıl tutmanız, programlamanız, arındırmanız, kullanmanız ve dengelemeniz gerektiği gibi bütün ayrıntılar anlatılmaktadır. Sarkaç eğitimi ve kullanımı nasıl olur sorusuna yanıt vermek gerekir ise; başparmak ve işaret parmağının arasına sarkacı sıkıştırmanız gerekmektedir. Ayrıca eliniz ya da kolunuz titremeden sarkacı sabitleyebiliyor olmanız gerekmektedir. Sarkaç eğitimlerimizde bu bilgiler size hem teorik hem de uygulamalı olarak verilmektedir.


Blog Katgeorileri

  • Eğitimlerimiz
  • masal terapisi

Yakın Zamanda Gönderilenler

Yoga Eğitmenliği Kursu

06/03/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Yoga eğitmenlik Eğitimi

04/02/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Nlp Nedir Faydaları

04/11/2021 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Yükleniyor ...

Alışveriş Sepeti

Loading...
WhatsApp SEM Akademi ×
Merhaba, sizlere nasıl yardımcı olabiliriz ?