Duygusal Zeka Beceri Eğitimi

Duygusal Zeka Beceri Eğitimi

Duygusal zeka beceri eğitimi ile katılımcılarımızın duygusal zekalarına yönelik becerilerini geliştirme ve duygusal zekaları üzerinde hakimiyet kurabilmelerini sağlama gibi hedefler ile hareket etmekteyiz. Duygusal zeka becerilerini öğrenerek bu becerilerin üzerine gidebilmelerini ve stresi tanımlayarak beyin yapılarını daha net görebilmelerini sağlamaktayız.

Duygusal Zeka Beceri Eğitiminin İçeriği

Duygusal zeka eğitimi kapsamında katılımcılarımıza eğitimin içeriği hakkında bilgi verdikten sonra duygusal zekayı anlamalarını sağlamaktayız. Duygularının farkına varabilmelerine ve bunları isimlendirebilmelerine yönelik çalışmalar yapmaktayız. Duyguların nasıl dışa vurulacağı, yönetilebileceği gibi konularda farkındalık yaşamalarını sağladıktan sonra rol yapma ile bunu dışa vurmalarını da sağlamaktayız. Empati kurabilme ve empatik tepki verebilme becerisi kazanmalarını sağladıktan sonra stratejik bir bakış açısı geliştirebilmelerine yönelik çalışmalar yapmaktayız. Duygusal zeka beceri eğitimimiz sayesinde daha hızlı karar verebildiklerini, bir sonraki adımı düşünebildiklerini ve olasılık hesaplaması yapabildiklerini görebilmektedirler.

Duygusal Zeka Beceri Eğitimi Kazanımları

Duygusal zeka eğitimleri ile katılımcılarımızın karakterlerini geliştirmelerine ve duygusal zekalarını yönetmelerine olumlu katkılar sağlamaktayız. Aynı zamanda duygusal zeka beceri eğitimi sonrasında her katılımcımıza bir sertifika vermekteyiz. Özel ve resmi kurumlarda geçerli olan bir sertifika olduğu için ilerleyen zamanlarda bu sertifikaya ihtiyaç duydukları bir kariyer planlaması içerisine girebilmelerini sağlamaktayız. Duygusal zekalarını aktif tutmalarını, çok yönlü düşünme becerisi kazanmalarını ve yeteneklerinin sınırlarını keşfetmelerini sağlamaktayız. Sistemli düşünebilmelerini sağlayacak yöntemler ile eğitim vermekteyiz.


Blog Katgeorileri

  • Eğitimlerimiz
  • masal terapisi

Yakın Zamanda Gönderilenler

Yoga Eğitmenliği Kursu

06/03/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Yoga eğitmenlik Eğitimi

04/02/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Nlp Nedir Faydaları

04/11/2021 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Gamze Yolgeçer . 2021-04-02 22:15:20.623

Emzirme Koçluğu Sertifikası

Salim Çavdar . 2020-12-28 18:30:44.537

Sarkaç Eğitimi Fiyatları

. 2019-11-04 17:35:36.617

Oyun terapisi eğitim fiyatları

. 2019-11-19 17:24:32.097

Yaşam Koçu Fiyatları

Yükleniyor ...

Alışveriş Sepeti

Loading...
WhatsApp SEM Akademi ×
Merhaba, sizlere nasıl yardımcı olabiliriz ?