Mikro Mimik Eğitimi

Mikro Mimik Eğitimi

Mikro mimik eğitimi hayatın her alanında kendini iyi ifade etmek isteyenlere yönelik verilebilmekte olan bir eğitim programıdır. Bununla beraber verilmekte olan eğitim, tiyatrocular için teknik bir eğitim olarak da tercih edilmektedir.

Mikro mimik eğitimi kapsamında mimiklerin kontrol edilmesinden daha çok sosyal ilişkiler içerisinde mikro mimiklerin okunması ve buradan hareketle iletişimin daha güçlü ve gerçek kurulmasına yönelik içerikler sunulmaktadır.

Mikro mimik eğitimi alan kişilerin kurs sonunda yapacakları örnek uygulamalar ile pek çok kişinin aslında söylediği ile yüzünün ifade ettiğinin farklı olduğu öğrenilmekte olup kurs sonunda katılım sertifikası almaya hak kazanılacaktır.

Mikro Mimik Eğitim İçeriği

Bu eğitim içeriğinde ilk olarak duyguların hangi mimikler ile ifade edileceği gösterilmektedir. Bununla beraber mikro mimik okuma nasıl yapılır ya da hangi durumlarda gerekli olacağı bilgilerine de ulaşılmaktadır.

Mikro mimik okuma yetisinin gelişmesi ise kurs sonuna kadar sürmekte olup kurstan sonra da pratik uygulamalar ile desteklenmesi gerekmektedir. Kurs içeriğinde öğrenilen teknikler ile yapılacak uygulamalar sonucunda başarılı bir mikro mimik okuyucu olarak hayatın her alanında başarılar sağlamak mümkün olmaktadır.

Mikro Mimik Eğitimi Alan Kişiler

Mikro mimik eğitimi alan kişiler için herhangi bir sınırlama bulunmamaktadır. Bu konuda kendini geliştirmek isteyen herkesin eğitime katılması uygun olacağından katılım esnasında lisans bölüm kriteri bulunmamaktadır.

Mikro mimik eğitimi alan kişilerin bu eğitim programını hayatlarının her yerinde uygulamaları mümkün olmaktadır. 


Blog Katgeorileri

  • Eğitimlerimiz
  • masal terapisi

Yakın Zamanda Gönderilenler

Yoga Eğitmenliği Kursu

06/03/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Yoga eğitmenlik Eğitimi

04/02/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Nlp Nedir Faydaları

04/11/2021 / Eğitimlerimiz

Detaylar

. 2019-11-19 17:15:32.723

Yaşam Koçluğu Eğitimi

Esat Yolgeçer . 10/20/23

Diksiyon Eğitmenliği Kursu

Salim Çavdar . 2021-05-07 21:14:41.160

Bioenerji Eğitimi Kursları

. 2019-11-19 16:16:04.880

Doğum Koçluğu Kursu

Yükleniyor ...

Alışveriş Sepeti

Loading...
WhatsApp SEM Akademi ×
Merhaba, sizlere nasıl yardımcı olabiliriz ?